Tilflytting & rekruttering

Dukk opp øverst på Google og gjennom hele tilflytterreisen

Få en tilflytterportal som markedsføres til hundretusener
Kommunens nett- og Facebookside når stort sett bare ut lokalt. Det er ikke markedsføring. Få en skreddersydd tilflytterpotal som markedsføres hver dag, hele året, til potensielle tilflyttere i hele Norge.
Utvid
Dukk opp øverst på Google og gjennom hele tilflytterreisen
Hver dag søker tusenvis etter sitt nye hjemsted på Google. Vi tar dere til toppen av søkeresultatene og viser dere frem på alt fra forsiden til VG, artikler i E24, samt videoer på Facebook og Instagram.
Utvid
Nå flere kvalifiserte kandidater innen helse, utdanning, m.m.
Målrettet markedsføring kan gjøre det lettere å fylle ledige stillinger raskere, spesielt i sektorer hvor det er mangel på kvalifisert personell. Vis frem ledige stillinger til folk som søker seg til nye steder.
Utvid
Ta ansvar for deres omdømme og stimuler til mer fremsnakking
Ikke bare markedsføres dere regionalt og nasjonalt. Dere får også et nettsted som styrker lokalt engasjement og stolthet for eget hjemsted. Gi innbyggerne en nettside de kan dele med venner, familie og utflyttede barn.
Utvid

motstrøms: Nyhetsbrevet om tilflytting og stedsmarkedsføring

Opptil seks ganger i året deler vi nyheter og kunnskap innen tilflytting, markedsføring og rekruttering. Registrer deg, og motta samtidig eksempler fra våre prosjekter, referanser, m.m.

Vi respekterer ditt personvern og vil aldri dele dine opplysninger.

Vil du høre mer?

Kanskje vil dere bare lufte noen ideer eller snakke løst om planer eller ambisjoner? Vi hører mer enn gjerne fra dere! Vi har også mye mer å dele med dere i form av eksempler, løsninger, resultater og referanser. Send oss en melding – det setter vi pris på :)